Twee maanden geleden heb je sim only abonnement afgesloten, omdat je telefoon nog in prima staat was. Helaas is je telefoon nu stuk gegaan en moet je een nieuwe telefoon aanschaffen. Dit gebeurt mensen dagelijks. Altijd als je het niet verwacht, gaan dat soort producten stuk. Een nieuwe telefoon kopen is helaas een dure uitgave. Gelukkig is er een manier waarop je een goedkopere telefoon kan aanschaffen. Als je een refurbished iPhone aanschaft, heb je een nieuwe smartphone voor de prijs van een tweedehands smartphone. Een refurbished iPhone is namelijk ruim 300 euro goedkoper dan een nieuwe telefoon, maar is net zo goed als een nieuwe telefoon.

 

Nu zal je wel denken: hoe kan dit? Een tweedehands telefoon die gloednieuw is? Het kan! Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone die volledig gereviseerd is. De telefoon is helemaal nagekeken en schoongemaakt. Als er bijvoorbeeld knoppen niet meer werkte, zijn deze vervangen. Verder heeft de telefoon een nieuwe behuizing (hij ziet er nu dus ook uit als nieuw) en hij heeft een nieuwe batterij (hij gaat dus net zolang mee als een nieuwe telefoon). Tot slot wordt de telefoon ook nog eens voorzien van de nieuwste software.

 

Had je de iPhone 5 en wil je die nu weer? Dat kan gewoon. Je kunt een refurbished iPhone 5 aanschaffen. Wil je eigenlijk toch liever een andere iPhone? Ook de iPhone 4, 4S, 5C, 5S en de 6 zijn als refurbished verkrijgbaar. De refurbished iPhones zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als een gewone iPhone. De specificaties en opslaggeheugen blijft ook hetzelfde. Bij het aanschaffen van de refurbished iPhone kun je gewoon het opslaggeheugen en kleur kiezen: dit werkt dus hetzelfde als bij een nieuwe telefoon. Op deze manier kan je ook nog gewoon de iPhone kiezen die je wilt!